Why not?

Üdv a blogomon! :3 Remélem tetszeni fog a kis kreálmányom :$ Nyugodtan oszd meg másokkal is ha tetszik :)

Rémtörténetek Vigyor

A menyasszony

Egyszer volt egy lány aki ha sört ivott képzelődött.De olyanokat amelyek igazán rémisztőek voltak,és be is következtek...Egyszer egy nőt látott menyasszonyi véres ruhában.Az gyújtott egy házat ,de a menyasszony nem ember volt hanem valami iszonyyú rémisztő arcú lény.A villában amit felgyújtott még volt egy kislány,sikított amikor meglátta.És ekkor a menyasszony felakasztotta magát és a kislányt is.Állítólag a kislány a menyasszony gyermeke volt.

A játékbaba

Egy kislány ment a családjával a boltok között,és a kirakatban meglátott egy babát ami 2-t mutat. Megkéri a szüleit vegyék meg neki.Úgy tettek. A kislány hazavitte a babát nagyon örült neki. Berakta egy dobozba és lefeküdt aludni. Egyszer csak azt hallja :"Már kijöttem a dobozból" A kislányt nem érdekli alszik tovább. Utána ezt hallja:"Már az ágyadnál vagyok" Már kicsit zavarja de azért alszik tovább. Amikor már azt hallja hogy már a párnádnál vagyok:nyissz levágták a fejét... Reggel a szülei benyitnak látják a kislányt levágott fejjel és mellette a babát amint már 3-at mutat....


A fekete rózsa

Élt egyszer egy földműves, feleségével, két lányával. Egyik nap elment a pékségbe. A virágárus bódéja mellett haladt el, mint mindig. Most is megnézte a kínálatot, mint mindig. Egyszerre megakadt a tekintete. Egy csodaszép fekete rózsa volt, amilyet még sohasem látott. Azonnal kiment a fejéből a pékség: megvette a rózsát. Otthon a konyhaasztalra tette egy gyönyörű vázába. Az egész családja álmélkodott: a rózsa szinte megbabonázta őket. Aztán este lefeküdtek aludni. Sűrű, sötét felhők takarták el az eget, süvített a szél. A paraszt felriadt álmából. Különös zajokat hallott. Elhessegetett a fejéből minden rossz gondolatot. Hisz csak a szél rázza az ágakat. Reggel bement a legkisebb lánya szobájába. A kislánynak át volt vágva a torka. Szép, szomorú temetést rendeztek a lánynak. S a gyász kifejezéseként a földműves egy szál fekete rózsát vett az idős nénitől, a virágosbódéban. Otthon egy fekete abroszra helyezte, az abroszt a konyhaasztalra tette. Este lefeküdtek aludni. Szép, csendes este volt. A paraszt éjjel megint furcsa neszelket hallott. Reggel bement a nagyobbik lánya szobájába. A lánynak el volt metszve a torka. Szép, szomorú temetés. A gyászt egy éjfekete rózsa fejezte ki a konyhaasztalon. Mikor a gazda reggel felkelt, holtan találta a feleségét maga mellett. Temetés. Este egy fekete rózsát tett a gyász jelképeként az éjjeliszekrényre. És egy kést a párnája alá. Tiszta volt az ég, a telihold fénye besütött az ablakon. A neszekre a paraszt kinyitotta a szemét. Egy kéz nyúlt ki a rózsából. A kézben egy tőr méretű tövis. Az ember nem tétovázott: egy mozdulattal levágta a kezet. Velőtrázó sikoly töltötte be a kis szobát. Süket csönd maradt utána. Reggel az ember a pékség felé tartott. A virágosbódé mellett haladt el, mint mindig. A virágárusnak hiányzott az egyik keze.


Slissz, kopp 

A történetet lehajtott fejjel meséljétek, s csak a nagy betűs részt kiabáljátok!;) Egy kisfiú egyedül van otthon este. Nézi a tévét, és látja, hogy elszabadult egy rab, akinek az ismertető jele, hogy mikor jár azt hallod:slissz-kopp, slissz-kopp. Ez azért van, mert az egyik lába fa. Egyszer csak azt hallja a kisfiú: slissz-kopp, slissz-kopp. "Á, csak képzelődöm" -gondolja. Ám megint hallja! Elindul felfelé a szobájába a lépcsőn, s megint hallja:slissz-kopp, slissz-kopp. Felmegy az emeletre, bemegy a szobájába.Ekkor ismét hallja:slissz-kopp, slissz-kopp. Bebújik az ágya alá, és csöndben figyel. Slissz-kopp, kinyílik az ajtó. Belép egy ember, slissz-kopp. Elindul az ágya felé, slissz-kopp. Benéz az ágy alá, és MEGÖLI A FIÚT!

 
Bulizás utáni meglepi

Két lány Maria és Sandra két 18 év körüli lány szobát bérelt az egyik közeli szállóban, Sandra elment bulizni, Maria közölte,hogy ő inkább otthon marad mert nagyon fáradt,Sandra éjfél körül visszament a táskájáért,de a villanyt nem kapcsolta fel, nem akarta felébreszteni Mariat,hajnali 3 körül megy a szállóba a lány, a rendőrök hosszas kérdezgetés után engedik be, belép a szobába, minden csupa vér, a barátnőjét feldarabolták és a falra ez volt íra a lány vérével:Ugye milyen jó, hogy nem kapcsoltad fel a villanyt?

 
A kislány

Élt egyszer egy néni a sűrű erdő szélén, egyedül. Egyszer bekopogott hozzá egy kislány, és kért egy pohár vizet. A néni beszaladt a konyhába egy pohár vízért, de mire visszaért, a kislány eltűnt.A következő este is kopogtatott a kislány,de ugyanígy eltűnt, mire a néni visszaért kezében a vízzel. Másnap a néni elmegy a közeli boltba. A boltban a pult fölött meglátja annak a kislánynak a képét, aki a múlt éjjel vizet kért tőle. Megkérdezi hát az üzlet tulaját: -Szép kislány!A maga gyermeke? -Igen, az én kislányom.-mondja a tulaj - Sajnos 2 éve meghalt... A néni hazamegy, s egy pohár vízzel várja a kislányt. Az jön is. Odadja a poharat és megkérdezi: -Szellem vagy? -IGEN!!

 

Péntek 13...

A 14 éves Elizabeth éppen a szobájába indul...az esti horror film után! 
Bár benne volt egy kisebb félelem mint álltalában mindenkiben az ilyen horrofilmek után,de megértette magával,hogy ez csak egy film és ilyen nem létezik! 

Tehát éppen kinyitotta az ajtót,belépett a küszöbön,és mintha egy árnyék,hirtelen elsuhant volna az ablakja elött,mivel az ablak nyitva volt és huzat volt jobbnak vélte ha becsukja:Amint becsukta az anyja merev sikitásátt hallotta!először azt hitte csak a képzelete játszik vele,de amikor meglátta az ablakján a vércseppeket felsikitott az álmából!szörnyű rémálom volt....alig tudott vissza aludni,de amikor már majdnem sikerült,hallotta apja vérbefagyasztó ordibálását s,az apja levágott feje berepült az ablakon(ami csukott volt)!!ekkor ismét felébredt az álmából,és elkezdett sírni!!elmondott egy imát és megpróbálta magát nyugtatni,hogy biztosan csak az aznap esti horror film hatása,s ezzel ismét álomba szernderült!ekkor megint szörnyű sikitás ami most a huga száját hagyta el s látta ahogy megöli egy véresszájú élő-halott kb. 50éves férfi,és a szemei tüzben forogtak mintha csak azt akarná mondani a következő te leszel Elizabeth!! 
A lány ismét sikitva ébredt fel! megint sírt-sírt és megesküdött,hogy soha többé nem fog horror filmet nézni! 
Aztán hallott valami éles zajt,és megint látta azt az árnyékot elsuhanni az ablakánál ,de ott meg is állt az ablak előtt! 
Sikitva szaladt ki a szobájából,szólni a többieknek...... 
Apja ott feküdt a nappaliban,fej nélkül elvérezve,az anyja a küszöbön a gyomrában egy hatalmas kés,ütés és karmolás nyomok, s félrenézve ekkor megpillantotta a hugát is aki szétmarcangolva apró darabokban feküdt a padlón! 
A lány azt hitte ismét csak álmodja,de akkor feltekintett a plafonra és vérrel a következő feliratott olvasta: TE VAGY A KÖVETKEZŐ!! 
Miután már akkármennyire csipkedte magát és pofozgatta,hogy ébredjen már fel,egy hörgő hangot hallott maga mögött! Nem mert megfordulni tudta mit fog látni............azóta mindenki aki odaköltözik minden péntek 13.-án visszatér ez a szellem és.......


Játszol velem...?

Maggie családjával piknikez ni indul. Az utcájukban lomtalanítás van. Maggie kishúgával meglát az egyik háznál egy babát. Nagyon megtetszik nekik hát magukhoz vették. Hétfőn Maggie éppen matekórán volt, amikor hirtelen megszólal a hangos bemondó: Suzy vagyok, játszál velem! Maggie nagyon megilyed, és kirohan az osztélyteremből. Fölmegy az igazgatóiba, és a baba ott fekszik a mikrofon előtt, az igazgató, pedig halottan a földön. Maggie megfogja a babát és beledobja a szemétbe. A takarító nő épp ott van. Maggie megkérdezi, hogy ezt a szemetet hova viszik, a takarító nő azt mondta, hogy ezeket el fogják égetni,és hogy hogyhogy kidobtad ezt a szép kis babát?! De akkor Maggie már ott sem volt, hanem megnyugodva tanult az osztályteremben. Hirtelen megint megszólal a hangos bemondó: Suzy vagyok, játtszál velem! Maggie nagyon megilyedt fölrohant és az igazgatóiban már ott látja a takarítónőt is holtan. Maggie felkapta a babát, és elvitte a konyhára, és beledobta titokban a mikróba, és elindította. Innen már biztos nem szabadul ki ez a gyilkológép, és visszament tanulni. Hirtelen megint megszólal a hangos bemondó: Suzy vagyok, játtszom veled! Az osztálynak nemtűnt fel a változás, gondolták valaki tréfálkozik Maggie-vel, minden egyes bemondásnál kiszalad a teremből, így nem csoda, hogy az osztály mindig hangos röhögésben tört ki. Maggie fölszaladt az igazgatóiba, és már a könyhásnőt is ott látta a "holtak listáján". A baba most nem élettelen tárgyként fehüdt az asztalon, hanem állt. Eztmond ta: Maggie, te vagy a következő játtszótársam! Magie fölkapta a babát és visszaszaladt vele a lomtalanításra és otthagyta. Az a nap onnantól bökkenőmentesen zajlott. Hétvégén, még mindig ott volt a baba, amikor kirándulni mentek. Maggie-nek hevesen dobogott a szive, de családja nem tudott semmiről. Miután elhaladtak melette, nem vóették észre, hogy a baba szeme utánuk fordul.

Az én hűseges kiskutyám

Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:
"Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj."
Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rakja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:
Nem csak a kutya tudja megnyalni a kezed!!

A látó

1689-ben egy látót(kapcsolatba tud lépni a szellemekkel, látja a jövőt) vittek nem tul sulyos sérülésekkel kórházba. Kb egy hétig nagyon jól elvolt ott, de ezután éjszaka szürnyö dolgokat kezdett látni: A kórház betegei meghalnak. Minden éjjel az ép soron következő áldozat halálát látta.Ezek persze a következő nap mindig meg is történtek. Egy ideig türte, hiszen tudja mivel jár az, ha valaki látó. De egy nap az egyik barátja kínok kínjai közt halt meg álmában. Ekkor felkelt, majd a mellette lévő ablakhoz sétált és kiugrott.Azóta átok ül azon a helyen. Bárki, aki azon az ágyon gyógyul, mint amelyiken a látó, 2 hét után öngyilkos lesz: Nem birja a rémálmokat-a látó rémálmait. 2. hét éjszakáján mindegyik az ablakhoz sétál, majd kiugrik.

A férjem

Egyszer élt egy idős házaspár. A férfit kéztöréssel kórházba szállították. Az asszonynak igen rossz volt a férje nélkül egyedül a házban. Csak az idős macskája volt ott. De éjszakánként mindig kizárta a macskát. Nemsokkal ez után a macska minden éjjel kaparta az ajtót, dübögött stb..Az asszony egy idő után megelégelte, elvitte az állatorvoshoz, bár gondolta, hogy mivel elég idős, úgyis el akarják majd altatni, főleg, hogy agyi problémák is felléptek öregkorára. Így is lett. Az asszonynak csak egy kikötése volt: a macskát midnenképen hagyják neki ott,miután elaltatták-a lakásában. Így is lett. Az orvos mondta, hogy a macskát elaltatta, de neki rohannia kell, ezért otthagyja. Az asszony, miután az orvos elment kiment a macskájához. De megdöbbenésére nem a macska feküdt ott..Hanem a férje..Holtan!

A kincs

Sok-sok éve történt Skóciában. Egy fiatal házaspár, Duncan és Janet Baxter és két gyermekük egy öreg házba költöztek, nem messze Edinburghtól.
Egy nap, nem sokkal a költözésük után, Baxterék kutyája, Rex, vadul ugatni kezdett az ebédlőben. Mr. Baxter berohant a szobába megnézni, hogy mi történhetett. Rex a falra ugrált, mintha el akarna kapni valamit. Aztán a kutya eldőlt,s mozdulatlanul hevert a padlón. Mr. Baxter a falra nézett. Nem látott semmit.Abban a pillanatban valami nagyon-nagyon hideget érzett.Letérdelt Rexhez. Az eb halott volt.
Ezután elkezdődött a tortúre. Minden éjszaka ugyanolyan volt. Először az ablak kicsapódott és az ajtók nyikorogni kezdtek. Majd egy borzalmas sikoly, utána egy férfi nevetése. Kegyetlen és szörnyű nevetés volt ez. Hamarosan a család egyetlen tagja sem bírt elaludni.
Egy este, amikor Mrs. Baxter hajat mosott a fürdőszobában, hirtelen jéghideg ujjak érintését érezte a vállán. A nő belenézett a tükörbe. Senki sem állt mögötte. Mrs. Baxter felsikított, lerohant az ebédlőbe, ahol meg is találta férjét. Mielőtt bármit elmesélhetett volna neki, minden lámpa lekapcsolódott, és a nő valami meleget és nedveset érzett az arcán. A lámpák újra felkapcsolódtak. Mrs. Baxter felnézett. A plafonon egy nagy, vörös folt éktelenkedett. Vér csöpögött le belőle. Baxterék másnap kiköltöztek a házból.***

Tíz évvel később egy Andrew McStay nevű fiatal fiú, mesélt a barátainak a házról.
-Több mint tíz éve üresen áll-újságolta- Az emberek szerint kísértetek laknak benne. De én nem hiszek a szellemekben!
-Fogadok, hogy nem mernél ott tölteni egy éjszakát -felelte egyik barátja.
-De igenis mernék! Miért is ne? - vágott vissza Andrew.
-Akkor jó - válaszolt a barátja - 50 fontot teszek rá, hogy nem bírod ki! Andrew habozott. Nem igazán akart a házban maradni, de nem akart gyávának tűnni barátai előtt.
-Rendben - szólt végül - Megteszem!
És így történt, hogy Andrew McStay elment az öreg házba egy hideg téli estén.

***

Amikor Andrew belépett az ajtón, rá kellett jönnie, hogy nagyon sötét van. A fiú megpróbálta felkapcsolni a lámpát, de nem volt áram a házban. El akart menni, de nem akarta, hogy barátai kinevessék. Talált egy gyertyát, és meggyújtotta. Elsétált az ebédlőbe. A tekintete hosszasan elidőzött egy régi olajfestményen a falon. Amíg a képet nézte, felfedetett egy különös foltot a plafonon. Nem látta tökéletesen, ezért közelebb lépett, hogy jobban szemügyre vegye. Abban a pillanatban lépteket hallott az ajtó felől. Hirtelen egy émelyítő sikoly hangzott fel, amit egy férfi nevetése követett. Borzalmas nevetés volt. Andrewnak elakadt a lélegzete.
A fiú ki akart menekülni a szobából, de horrorisztikus módon zárva találta az ajtót! Andrew vissza akart fordulni, de mielőtt akár megmozdulhatott volna, jéghideg ujjak fonódtak össze a nyaka körül. Majd elsötétült előtte a világ.

***

Másnap reggel a barátai ájultan találták Andrew-t az ebédlő padlóján. Nagy horzsolások éktelenkedtek a nyakán és egész arca tele volt karmolásokkal. A fiú eszméletlen volt ugyan, de élt. A barátai azonnal az edinburghi kórházba vitték őt.
A következő huszonnégy órában Andrew még ájult maradt. Aztán egyszer csak lassan kinyíltak szemei. A doktor utasítása szerint még egy darabig ágyban kellett maradnia, és ki kellett pihennie magát. Még aznap a rendőrök meglátogatták Andrew-t a kórházban. Azt akarták tudni, hogy miért ment Andrew a házba, meddig maradt, és mi történt. Andrew mindent elmondott nekik, amit tudott.
Azon az estén két rendőr érkezett a házba. Egy rendőrkutya is volt velük. Körbenéztek. Amikor az ebédlőbe érkeztek, felfedezték az olajfestményt. A kutya hirtelen izgatott lett, és elkezdett ugrálni a falra. A rendőrök alaposan megnézték a falat, de nem találtak ott semmit. Akkor a kutya mérges ugatásba kezdett. Végül a rendőrök úgy döntöttek, hogy lyukat fúrnak a falba, hogy lássák, van-e valami érdekes a falban. Fél óra múlva egy elrejtett valamire bukkantak. A 'valami' egy hatalmas fémdoboz volt. A rendőrök felnyitották. A dobozban több száz aranypénzre akadtak

Halálos csók

Egy fiatal lány megnézett egy horrorfilmet,a lány lelkivilágát felkavarta a film,ezért egyfolytában halucinált ilyen-olyan dolgokról.Egyik éjjel érezte,hogy melléfekszik valaki és nem látott senkit.Befordult a fal felé és hangokat hallott.Félsz,kislány?(kérdezte tőle egy rekedt,suttogó hang)Akislány bebújt a takaró alá és potyogtatta a könnyeit a félelemtől.Egy hideg tenyeret érzett a csuklóján.Majd jövök holnap is -mondta a hang.És már reggel volt.Felkelt az ágyból és gyorsan felöltözött.Öltözködés közben látott egy tenyérnyomot a csuklóján.Csupán azt hitte képzelődik.Elment a suliba,és egész nap nem tudott figyelni az órákon,mert folyton hangokat hallott.Eljött az éjszaka,alig tudott aludni.Amint elaludt (nem aludt mélyen),érezte, hogy áll valaki az ágyánál,és figyeli őt.Kinyitotta a szemét és egy lány állt ott,akinek sötét volt a bőre,szakadt ruhában volt,vizes volt,és hosszú barna szinű a haja.Vörösen izzószemei voltak.Énvagyok az aki tegnap nálad járt.És elviszlek magammal.-suttogta a sötét alak.A lány csak nézett ijedten,mert nem tudodt semmit tenni.Az alak odalépett a lányhoz,és egy csókot nyomott az arcára és a lány MEGHALT.Reggel a szülei felmentek a szobájába ébreszteni a kislányt,és a szülőket sokkolta a látvány.Hívtak azonnal egy mentőt,aki bevitte a lányt a kórházba.Kiderült,hogy a lánynak leállt a szíve,és nem tudták mivel magyarázni a furcsa bőrproblémát a lány csuklóján, ami egy tenyérhez hasonlított.

A titkos recept

Egyszer egy férfi csinált egy híres innivalót. A receptjét senkinek se mondta el a világon. Egyszer egy nő megkérdezte tőle hogy mi a recept. A férfi azt mondta, hogy nem mondja meg. 1 héttel később a nő megtalálta a titkos recept papírját. Látta , hogy méreg van benne. Egy este a nő elment a férfi házához egy baltával. A férfi kiment, meglátta a nőt és levágta a fejét. Egy öregasszony pont akkor sétált az utcán. Azt mondta: -Te gyilkos...-. És a férfi őt is megölte. Jöttek a rendőrök. Megkérdezték, hogy ki ölte meg a 2 nőt. A férfi nem mondott semmit, ezért letartóztatták.A férfi kiszökött a börtönből, és leült egy fa mellé. Az arra sétáló embereket, akiknek van ilyen itala, sorban megölte.

A kirándulás

Egynap egy osztály elment kirándulni az osztályfőnökükkel.Egy közeli erdőben ütöttek tábort.Este lefeküdtek aludni de az egyik fiú kiment hogy megijessze a lányokat.Furcsa hangokat hallott a bokorból.Odament a bokorhoz és ekkor egy fekete alak ráugrott és megölte.Reggel holtan találtákmeg.Kb 5 cm-s csíkok húzódtak 8 méterig és utána eltüntek.A fiúk nem tudtak semmiről.2. nap  éjszakáján a telihold sárga volt és fény vete körül.Már éjfél körül járt amikor az egyik fiú felébredt a faházban és meglátott egy nagy feketés alakot az ablakban.Gyorsan felakart ébreszteni mindenkit de a többiek már javában aludtak.Ekkor a szörny ami egy nagy emberevő növény, egy hibrid volt.Csak a mozgó embereket látta.A fiú reggel felébredt és azt hitte az egészet csak álmodta de amikor felakart kelni észre vette hogy körülötte minden csupa vér.Benézett a takaró alá de nem tudott felkelni mert nem voltak lábai sem kezei és lassan elvérzett.A növény visszament a bokorba.3. nap reggel a lányok felkeltek és az egyiküket elkapta és tudták hogy megfogja ölni ezért vissza rántották.Este a növény már nem jött vissza de az egyik lány elment a közeli kúthoz és vizet akart hozni.Lenézett a kútba és egy fekete hajú lány űlt benne.Berántotta a kútba és megölte.Aznap este a lányok már nemtudtak elaludni ,összepakoltak és elfutottak.Amikor hazaértek már reggel volt és a hiradóban egy rettenetes dolgot mutattak."Egy erdei táborban egy tömeggyilkos járt és mindenkit megölt akit csak talált.Egyetlen túlélő volt az osztályfőnök akinek sűrgős ügyben elkellett utazni és  4 lány akik aznap este elmenekűltek"De a gyilkost soha többé nem látták azt mondják még ma is az erdőben van és áldozatait keresi.

A szülinapi meglepetés

Amúgy én is hiszek a szellemekben, már 2 éve, 4 hónapja, 3 hete és 8 órája, úgy durván. Egyszer hazafelé mentem a suliból, és egy furcsa hangot hallottam, hátra fordultam, de nem láttam semmit, csak egy szakadt újságpapírt. továbbmantem, de megint hallottam a hangot, és az újságpapír még mindíg ott volt mögöttem. elkezdtem gyorsabban menni, hátranéztem, és az újságpapír belerepült az arcomba. egy 1998-as kiadása volt a Népszabadságnak. elolvastam, és ott volt benne, hogy egy sorozatgyilkos megölt 5 embert abban az utcában, ahol akkor laktam. ezt hátborzongatónak találtam, és olvastam tovább, és eljutottam oda, ahol felsorolták, hogy kiket ölt meg, és ott volt a nevem! ez még nem lenne furcsa, ha mondjuk Kovácsnak hívnának, de az én nevem Kucsmanick Jovánka, és a születésnapján gyilkolták meg! Nagyon megijedtem, 1 hét múlva volt a szülinapom. 1 hét múlva a bulimon nagyon feszült voltam, de már kezdtem ellazulni, ettem a tortámból, vidám voltam. Amikor lekapcsoltuk a lámpákat, hogy bulizzunk,  valaki leszúrta a legjobb barátomat, és készült engem is megölni, hallottam hogy ott liheg mellettem,  hátrafordultam, és a tükörben ami mögöttem volt, megláttam a gyilkost. De amikor megfordultam, hogy megnézzem élőben is, nem volt ott. még aznap elköltöztünk, és az interneten rákerestem a gyilkosra, aki megölt 3 embert 1998-ban, és kiderült, hogy még abban az évben FELAKASZTOTTÁK! ez 2 éve, 4 hónapja, 3 hete, 8 órája és 11 perce történt.

A médium

Van egy barátnőm Alexa. Az ő anyukáját Annának hívják. Amikor megismertem a lányt az anyja azt állította, hogy médium. Persze... gondoltam magamban. Tőlünk egy utcániyra laktak. Amikor kicsit jobban megismertem Alexát egyszer átjöttek a szüleivel vendégségbe. A mamám a kertünk hátsó részében egy kis házban lakik. Egy ideje arra panaszkodott hogy dohos szagot érez amikor a háza nappalijába lép. Már egy csomószor megnéztük mi is és mi is éreztük a szagot. Az eész szobát átkutattuk, de nem volt semmi olyan dolog, ami dohos szagot árasztott volna. A papám 4 éve halt meg. Gyilkosság. Kirabolták a házunkat és az övéket is. Papám éppen hazaért amikor meglátta a rablót. Leszurták a küszöbön. Szóval Alexa és Anna megnézték a házunkat és mama házába is benéztünk. Mama nappalija felé tartottunk, amikor Anna megállt és mélyeket kezdett lélegezni. Amikor Alexa be akart lépni a nappaliba rákiáltott, hogy álljon meg. Elmondta, hogy azért van dohos szag, mert egy ősz hajú férfi aki halott az fekszik a küszöbön. Anyu és én kinevettük, de mama elgondolkozott. Betuszkoltuk Annát a nappaliba. Ott volt egy kép a papámról. Felkapta és odarohant a küszöbhöz. Azt mondta: - Nézd Károly (ez volt papa neve) hogy hasonlít rád az unokád és az arcom mellé fogta a képet. Megkérdezte, hogy szeretnék e papával beszélni. Nem hittem ebben az egészben. Igent mondtam. Leült... és egy lapot vett és ceruzát. Leírt egy sort. Aztán annyit mondott : - Károly várlak. Ekkor szél kezdett fújni a szobában és Anna zöld szemei vörösen kezdtek égni. Sokkot kaptam. A keze megmozdult és ezt írta remegő kézírással: Mindíg vigyázni fogok rád! Mama felsikoltott! Erre Anna visszajött a révületből. - Ez a nagyapád kézírása. mondta rémülten. Azóta vagyok Alexa legjobb barátnője és már az Anyjának is hiszek. Igen ez teljesen igaz!!!  

A végzetes buli

Egyik este Mary szölei konferenciára mentek,itthon hagyták Maryt,és a lelkére kötötték,hogy ne tartson bulit.De Mary,amint szülei elmentek,rögtön elkezdett készülődni a nagy bulira,amire minden barátját meghívta.A buli majdnem egész éjszaka tartott,amikor hírtelen nagy vihar kerekedett.Villámlott egy nagyot és kicsapódott a biztosíték.Két ember lement a pincébe hogy megnézzék a biztosítékot.Megbeszélték, ha nem jönnek vissza 3 percen belül akkor küldjenek értük még egy párt hátha segíteni kell.A vendégek és Mary várta hogy feljöjjenek de nem jött senki közben letelt a 3 perc így küldtek még egy párt utánuk de újabb 3 perc eltelt mégsem jött fel egyikük sem.Így követték egymást a párok amíg csak Mary maradt.3 perc elteltével őrá került a sor.Lement hát ő is a pincében tök sötét volt megcsinálta a kapcsolót és felkapcsolt a villany.A pince tele volt a vendégek hulláival.Mary látott egy papírdarabot az egyik barátja fején levette róla és ez volt ráírva:Fordulj meg drágám!
Mary amint megfordult egy kés azonnal a mellkasába fúródott.Ekkor felébrdet!És megkönnyebbülve tapasztalta hogy ez csak egy buta álom volt és hogy semmi jelentősége.A szülei bejöttek a szobájába és közölték vele hogy el kell menniük egy könferenciára.

A vörös rózsás lány 

Sétált a néni a piacon. Látott egy lányt. Sötét haja volt, sápadt
arca. Szakadt ruhái. A néninek vörös rózsát kínált. A néni nem kért. A lány szitkozódott. Még meg látja, meg bánja ezt... A néni éjfékor csendben ült a kandalló elött. Itta a kávéját, ölében ült a cicája.Zörögtek az hálószoba ablakon. A cicus elrohant a hálószobába. A néni 10 perc múlva kiment a konyhába. Felkapcsolta a lámpát. Vérrel ez volt írva a falra: ÉN MEGNÉZNÉM A HÁLÓSZOBÁT. A néni rettegett, de bement. A cica a földön...vér vette körül...és egy vörös rózsa mellette... A néni megijedt. Kirohant a szobából. Menekült az ajtóhoz. Futot, futott, ahogy csak tudott. Egy alak ált a rózsabokroknál. A rózsás lány...A bokrok messze votak, de a néni futott. A vilamosnál állt. Rózsás plakát volt a falon... alatta egy piaci rózsaárus kislány... A plakát vagy 100 méterre volt. A néni elfutott a parkba. AZ jó messze volt mint ahol lakott. Leült egy padra. A pad mögött vörös rózsák voltak. De nem látta. Egy alak közeledett. A kislány. A néni futott volna. De nem bírt. Valami szorította. Rózsák... Vörös rózsák... a lány mellé ért.Letépett egy rózsát. megszagolta... majd egy kést vett elő. a néni torkához nyomta... majd elvágta a torkát. A néni torkából ömlött a vér.
A rózsák visszahúzodtak. A halott néni elborult a padon. A lány mellé tette a rózsát, és azt mondta: Én mondtam hogy megbánod...Venned kelett volna tőlem rózsát... 

Felelsz vagy mersz?

Stella és Flórián együtt jártak.Egyszer Flórián szólt Stellának és még 2 haverjának Krisztiánnak és David-nek hogy aludjanak ott.Stellának nem tetszett az,hogy 3 fiú lesz és csak ő lesz egyedül lány ezért megeggyeztek , hogy meg hívhatja még 2 barátnőjét Jennifert és Vickyt.Felelsz merszesztek.Flórián kezte és azt mondta ,hogy Jennifer csókolja meg Davidet de Jennifer nem ment ebbe bele.Ezért Jennifernek ki kellet mennie az udvarra 20 percig miközbe a többiek bent játszottak tovább.Stella következett azt mondta ,hogy Flórián csókolja meg Krisztiánt.Ebbe eggyiköjük sem ment bele ezért mind a kettő fiúnak fel kellet menniük a padlásra 10 percig.Stella Vicky és David maradtak.Most Vicky jött azt mondta ,hogy David menjen ki az udvarra megkeresni Jennifert mert 20 percmúlva nem jött vissza.Stella mondta hogy Vicky menjen le a pincébe.Stella fel ment a padlásra meg keresni a két fiút.David ki ért az udvarra és Jennifernek le volt vágva a feje.David meg ilyedt hátra lépett és valakinek neki ment. Egy öreg úr volt meg kérdezte tőle hogy :-Hát te mit keresel idekint ilyen későn?
-Ömmm.Jennifert jöttem megkeresni!
-Ohh.Értem.
Az öreg úr előkapott egy láncfűrészt és ketté vágta Davidet!!!
Stella amikor a padlásra fel ért Kovács Krisztián Attila fel volt akasztva.Flórián pedig darabokban volt. Stella összeomlott sírt és meg látta maga elött azt az öreg urat.Síkított egyett és le rohant a pincébe Vickyhez!!Vicky baltával a fejében feküdt a földön. Stella megfordult és egy kés kötött ki a szivében!!
A szellemük még mindig ott kísért!!!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 5
Heti: 103
Havi: 510
Össz.: 850 041

Látogatottság növelés
Oldal: Rémtörténetek
Why not? - © 2008 - 2018 - tini-love.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: befostam a barátom előtt - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »